Experimentul

Lion Tattoo: Aplicația mobilă va ajuta noul salon de tatuaje

Antreprenorul Dmitry Netuzhilkin a înțeles de mult că tatuajul este o afacere extrem de profitabilă. Și-a adunat prietenii și a deschis un tatuaj și un salon de machiaj permanent

Lion Tattoo Studio. Se concentrează pe tehnologiile moderne: va fi posibil să vă familiarizați cu schițele folosind aplicații mobile.

Domeniul de activitate

Tatuaj și machiaj permanent

Data lansării

Aprilie 2013

Lansare buget

1 milion de ruble

website

liontattoostudio.ru

Dmitry NETUZHILKIN

Fondator al Lion Tattoo Studio

Cum a început totul

Am absolvit GUU cu o diplomă în afaceri internaționale în industria petrochimică și m-am gândit că viitorul meu este Gazprom și Rosneft. De fapt, s-a dovedit că nimeni nu are nevoie de mine acolo. Nu eram foarte supărat și am deschis un cort de flori cu un prieten pe podul Crimeei. Banii ușori ne-au stricat. Am petrecut totul imediat, prietenul meu este încă în această zonă. Și caut alte modalități.

Viitoarea mea soție Natalya Shemchuk și prietena ei Victoria Brazhnikova au fost administrator în salonul de tatuaje. Maestrul nostru tatuaj Sergey Mikhailov (a lucrat în acest domeniu de peste 15 ani) și maestrul tatuajului Iulia Vodolazova. Înăuntru, totul era în regulă, doar conducerea privea personalul ca un rahat. Au început să se gândească cum să-și facă propriul salon. Însă cineva avea nevoie de un glumeț care să împingă acțiunea. Am preluat acest rol.

Două săptămâni au fost petrecute în căutarea spațiilor - ne-am oprit la 60 de metri pătrați într-un mansardă de pe bulevardul Strastnoy. Banii au fost luați din propriile economii. Tatuaj și tatuaj sunt domenii profitabile. Ei sperau să păstreze pentru 750 000 de ruble pentru deschidere, dar ținând cont de reparații și climatizare, suma a crescut la un milion de ruble. Aproximativ 200.000 de ruble au fost cheltuite doar pentru chirie.

Sarcina noastră a fost să creăm un loc în care nu este înfricoșător să vină
cu copiii. Pentru ei, am creat un iPad separat cu jocuri

Concept

Încă de la început, am înțeles că la Moscova există o penurie de saloane de tatuaje cu o atmosferă normală. Toate sunt la subsol, dar am decis să căutăm imediat ceva cu iluminare normală. Sarcina noastră a fost să creăm un loc în care nu este înfricoșător să vină cu copii. Și așa s-a întâmplat - chiar am primit un iPad separat pentru ei cu o mulțime de jocuri.

Dacă mergeți într-un salon de tatuaje, veți întâlni munți de deșeuri de hârtie cu schițe. Acest lucru este incomod și, în general, în secolul trecut. Schițele noastre pot fi vizualizate acasă, așezate pe canapea, prin aplicația iOS. Peste câteva zile îl vom prezenta. În ea, o fată care se îndoiește dacă are nevoie de machiaj permanent se poate juca cu designerul - încarcă o fotografie și vede cum, de exemplu, săgețile arată asupra ei. Dacă îi place, înregistrează chiar acolo.

Aplicația a fost făcută gratuit de prietenii mei. Am fost de acord că mai târziu, când vom începe să ne dezvoltăm, ei îl vor susține și actualiza deja pentru bani.

De asemenea, am decis să schimbăm schema de plată. Toate saloanele de tatuaje plătesc pentru sesiune. Este benefic pentru stăpâni să întindă procedura cât mai mult posibil, iar clientul nu știe niciodată cât de mult îl va costa tatuajul. Știm imediat costul unui tatuaj. Toate corecțiile facem gratuit.

Am dori să fie civilizată afacerea tatuajelor. Acum, dacă apelați salonul de tatuaje, nici măcar nu vă vor saluta. În plus, aceasta este piața temelor - în general oamenii lucrează adesea fără documente.Publicul

Piața este gratuită. Nu am dat niciodată reclame pe Internet, doar înregistrate pe rețelele de socializare - și vin clienții înșiși. Cifra noastră de afaceri lunară este de aproximativ 500.000 de ruble și lucrăm doar timp de trei luni. Publicul nostru este oameni solveni de la 18 ani până la infinit. De exemplu, un bunic a venit la noi, care a umplut o nepoată pe umăr. Dar nu facem tatuaje stupide. A venit o fată care dorea să completeze numele și prenumele unui tânăr pe pubisul său. Sergey a refuzat. Ar fi păcat să răspândim o astfel de muncă. Nu bate nici simbolurile fasciste.

Planurile

Până în octombrie, vom deschide un al doilea salon, tot în centrul Moscovei, dar de această dată vom găsi o cameră mai mare. Datorită zonei, desigur, investițiile vor crește și noi, intenționăm să cheltuim aproximativ 1,5 milioane de ruble.

De asemenea, intenționăm să lansăm platforme de crowdfunding Kickstarter și Boomstarter. Vrem să strângem aproximativ 30.000 de dolari pentru a deschide un punct nou. Desigur, mulțumim tuturor celor care investesc în afacerea noastră. Vom avea un perete pe care vor fi scrise numele lor.

Foto: Elena Tsibizova

Urmărește videoclipul: #LIONTATTOO , #inprogress, BY #Roaring #Woof #BanG #Meow, #Ninja #CRIS #GHERMAN CGTV (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Experimentul, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult