Cabana săptămânii

Duplex cu trei etaje pentru o familie numeroasă din Noua Moscova

Duplexul dintr-un sat din Noua Moscova, pe care Ksenia și Ivan și-au cumpărat-o pentru marea lor familie, a fost vândut fără finisaje brute și comunicații prin cablare. Prin urmare, proprietarii, care au decis să nu apeleze la serviciile unui birou de proiectare și au început, în mod independent, să se aranjeze, au avut sarcina nu numai să-și decoreze și să-și decoreze casa, ci și să se gândească prin inginerie.

Casa are trei etaje. Primul este un living spațios combinat cu o bucătărie. Centrul bucătăriei este o masă mare, care, dacă se dorește, poate fi extinsă și făcută și mai mare. Un simplu șemineu scandinav separă zona bucătăriei de camera de zi. În sufragerie nu există încă suficientă canapea. În timp ce Ksenia caută o opțiune potrivită, fiul ei cel mai mic este fericit să joace într-un spațiu mare.

La parter există o cămară în care sunt depozitate spații libere și sunt ascunse obiectele de uz casnic necesare, un dressing și o baie. În ea, proprietarii au amenajat o mică sală de duș - pentru a spăla câinele, precum și încălțăminte după plimbările de vară în curte.

La etajul doi există un dormitor spațios pentru părinți și o baie, precum și o pepinieră pentru cel mai mic copil. Dormitorul s-a dovedit în culori luminoase, fără un număr mare de detalii, cu mobilier confortabil calm. Un mic accent era copacul de pe tapetul din spatele capului patului. Copacii, apropo, se găsesc adesea în interiorul unei case. Proprietarii explică acest lucru prin faptul că, mutându-se dintr-un oraș zgomotos în propria lor casă, au vrut să fie mai aproape de natură și să simtă acest lucru nu numai pe stradă, ci și în casă.

fotografii

Renata Garipova

oraș

Noua Moscova

metraj

170 m2

Camerele

5

pardoseli

3


Baia este realizată în culori strălucitoare și decorată cu țiglă ondulată texturată. Ksenia a decis să nu facă iluminatul tradițional pentru băi și a atârnat un candelabru. Un alt detaliu interesant este portretul Nataliei Vodianova care decorează baia, filmată de fotograful Paolo Roversi.
Creșa este, de asemenea, îmbogățită de o dragoste de familie pentru stilul scandinav clasic, dar nu este lipsită de un accent luminos - era tapet cu păsări și atinge afișe și imagini în rame atârnate pe pereți. Fiecare element de decor și textile este gândit până la cele mai mici detalii din întreaga casă, dar mai ales în această cameră.

Etajul al treilea al duplexului este mansardă. Aici este dormitorul copiilor gemeni mai în vârstă, propria lor baie, precum și o cameră pentru creativitate și muncă.
Dormitorul băieților s-a dovedit a fi destul de luminos: un perete are o culoare lămâie, iar celălalt cu o hartă mondială uriașă. Această cameră are, de asemenea, propriul său copac - un cactus adus din Mexic.

Baia nu este, de asemenea, lipsită de culori - culoarea principală în ea este, de asemenea, galben, dar cu adăugarea de roșu, albastru și verde. Există două chiuvete separate, o sală de duș, o mașină de spălat - toate pentru a face confortabil tinerii proprietari ai spațiului.

În camera pentru creativitate, un perete este acoperit cu vopsea de ardezie - puteți desena pe el cu cretă sau să aranjați ședințe foto.

Urmărește videoclipul: JFK Assassination Conspiracy Theories: John F. Kennedy Facts, Photos, Timeline, Books, Articles (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Cabana săptămânii, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult