Stil

Apariție: Alexey Iordanov, Director de publicitate, Esquire Magazine

În fiecare săptămână, redacția solicită unuia dintre cunoscuții muscoveni să facă poze pe stradă și să le spună ce fel de mărci poartă, de unde le-a cumpărat și de unde preferă să cumpere haine. Săptămâna aceasta, Viața în jurul reclamantului fotografiat Aleksey Iordanov în Armenia Lane.

ALEXEY IORDANOV

39 DE ANI, ÎNCĂRCĂTORI GESTIONAREA PUBLICITĂȚII

PRIN EDUCAȚIE FILOLOGIE, PRIN PROFESIONAREA PUBLICITĂȚILOR, DE APELUL UNUI VIAȚOR. ÎNCHIRIERI FRECVENTE ÎNCHIRIATE PE CĂLĂTURI ÎN MEMORIA CITĂȚILOR VIZITE. LA MAGAZINELE PRIETENILOR MOSCOW, CUMPĂRURI CUMPĂRĂ ÎN mod uzual încălțăminte.

Pe Alexey: Geacă Barbour, geacă Yves Saint Laurent, eșarfă și pantaloni Maison Martin Margiela, geantă Prada, cizme Red Wing.DESPRE CELE

Eșarfa Maison Martin Margiela

Această eșarfă este un cadou al unei fete. În garderobă sunt multe eșarfe, dar eu le cumpăr foarte rar eu, mai des le dau.

Jacheta Barbour

Achiziționat în Edinburgh. Îmi place să cumpăr haine în memoria orașelor. Când am îmbrăcat această geacă, îmi amintesc cu plăcere de Edinburgh. Brandurile clasice pentru bărbați sunt incredibil de frumoase de purtat. De fapt, la fel ca haina de trenciuri Burberry, blugii vintage Levi, polo-uri Lacoste, pantofii Bisericii și așa mai departe.

Pantaloni Maison Martin Margiela

Acesta este brandul meu preferat. Am cumpărat pantaloni într-un magazin Milano cu reducere, deși am cumpărat MMM la Moscova, dar la vânzări. Nu cred că aici poți păcăli pe un fals, pentru că trebuie să te confunzi foarte mult cu falsul MMM.

Cizme cu aripi roșii

Cumpărat de la Seryozha Eremenko de la Codul 7. Nu am mai purtat Aripă Roșie înainte, dar îmi plac foarte mult acești pantofi. Puteți cumpăra în America, și la Moscova și în Europa. De la brandurile de pantofi prefer Guidi, Rocco P., Fiorentini + Baker, Prada. Cele mai bune adidași sunt New Balance, cele mai bune adidași sunt Converse, cele mai bune espadrile sunt din magazinul Barcelona La Manual Alpargatera.

Geantă Prada

Un cadou. Îmi plac sacii mari, dar eu îmi cumpăr rar eu, pentru că sunt scumpe.

DESPRE MAGAZINE

Majoritatea lucrurilor mele au fost cumpărate în străinătate în timpul vânzărilor. Dacă primesc ceva la Moscova, atunci cu reduceri foarte mari. Îmi place Proiectul 3.14: Am cumpărat acolo pantofi buni și voi continua. Îmi place și Codul 7. Nu am luat niciodată lucruri din sezonul actual la Moscova, pentru că nu-mi plac în mod evident lucrurile pe podium pentru mulți bani. În străinătate și la vânzări este întotdeauna mai ieftin. Chiar dacă încetez să călătoresc, o voi purta pe cea veche: am suficiente haine pentru a nu merge la cumpărături timp de doi sau trei ani. Rar cumpăr pe Internet: nu există suficiente senzații tactile. Trebuie să ating ceva, să-l încerc, să arunc o privire mai atentă.

Foto: Masha Demyanova

Urmărește videoclipul: Vlad Grigorescu a uimit jurații și publicul cu fiecare apariție la iUmor! Priviți toate prestațiile (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Stil, Articolul Următor

A doua colecție de Alena Doletskaya pentru Avgvst și cașmir Dasha Phi second-hand
Reduceri săptămânale

A doua colecție de Alena Doletskaya pentru Avgvst și cașmir Dasha Phi second-hand

Reduceri Dasha Phi dashaphi Secțiunea second-hand a apărut în magazinul online de articole din cașmir Dasha Phi. Toți cei care au devenit haine de marcă irelevante în stare bună sunt încurajați să-l returneze în magazin. Lucrurile vor fi puse pe site la prețul stabilit de client, iar după vânzare, vor trimite un voucher către Dasha Phi pentru o sumă egală cu 70% din prețul de vânzare.
Citeşte Mai Mult
Reduceri în I Am Studio și kit ITK, icoane cu simboluri din Sankt Petersburg
Reduceri săptămânale

Reduceri în I Am Studio și kit ITK, icoane cu simboluri din Sankt Petersburg

În fiecare săptămână, Life around află ce este nou în magazinele din Moscova și Sankt Petersburg și sfătuiește ce oferte speciale și promoții merită utilizate în acest moment. În noua emisiune: reduceri săptămânale la ITK Kit, vânzare sezonieră de articole de vară în I Am Studio, ecusoane cu simboluri din Sankt Petersburg și un magazin de prosperare pe terasamentul Canalului Griboedov.
Citeşte Mai Mult