Interesant

Vama va atenua cerințele pentru coletele de peste mări

Serviciul vamal federal rus și operatorii de livrare expresă au convenit asupra condițiilor de procesare a coletelor comandate pe internet. În acest sens, șeful departamentului Andrei Belyaninov a declarat agenției Prime: „De mâine, vom înlătura problemele care se află la vămuirea”. Ce probleme specifice va elimina FCS, Belyaninov nu a specificat.

Părțile au stabilit, de asemenea, un nou volum și un cost maxim al coletelor neimpozabile - 10 kilograme și 200 de euro și nu 150, așa cum a convenit anterior guvernul. „Toate acestea vor permite punerea lucrurilor în ordine, eficientizarea comerțului pe internet”, a adăugat Belyaninov.

Vămile au înăsprit controlul asupra coletelor din magazinele online în ianuarie: am recomandat livrarea coletelor doar la locul de înregistrare, plata numai cu carduri de credit, prezentarea unui pachet larg de documente și atașarea unei note explicative în cazul în care achiziția a fost plătită de pe cardul altcuiva sau adresa de livrare nu se potrivește cu adresa de înregistrare .

Pe 23 ianuarie, mai multe companii internaționale de livrare expresă, inclusiv DHL Express și FedEx, au oprit livrarea coletelor din magazinele online către persoane fizice. În acest sens, Amazon și Richemont nu își pot livra temporar bunurile, împreună cu magazinele Net-a-porter.com, Theoutnet.com, Shopbop.com și East Dane: au colaborat doar cu DHL Express.

Urmărește videoclipul: Calling All Cars: Muerta en Buenaventura The Greasy Trail Turtle-Necked Murder (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Interesant, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult