Divertisment

Festivalul de film amator va avea loc la Sankt Petersburg

Pe 17 și 18 decembrie, Centrul Sergey Kuryokhin va arăta 630 de minute de scurtmetraje amatori, ale căror personaje sunt realități paralele, canibalii finlandezi și contele Dracula în corpul unui funcționar englez. Ca bonus, organizatorii vor prezenta câteva premiere rusești, un concentrat al celor mai bune scurtmetraje din Spania, Australia și America Latină de la Future Shorts și programul festivalului video internațional Kansk, desfășurat în micul oraș sibian Kansk. Programul competitiv de filme de amatori a fost remarcat în special - în ultimii ani, nivelul acestora, potrivit organizatorilor, a crescut semnificativ. Festivalul va prezenta proiecții de premieră a mai multor filme autohtone, inclusiv Alexander Vartanov, filmul Bullet Collector filmat pe aparatul foto și o clasă de master pentru crearea unui horror rusesc cu buget redus. Festivalul va fi deschis de grupul NOM din Sankt Petersburg.

Planuri de iarnă: expoziții, festivaluri, concerte, deschideri (partea 1)

STAR VORS

Regizat de: Grup NOM

În filmul „Star Pile”, filmat de grupul NOM, cazul are loc în 2221, când un profesor de taiga din orașul Ishtym dezvăluie secretul universului. Principalele roluri le-au revenit prietenilor colectivului - liderul grupului Ruble Sergey Shnurov, muzicianul Alexander Laertsky și showmanul Roman Trakhtenberg au jucat ultimul său rol în film.

"Mamon Loba"

Regizat de: Sergey Loban

Dragostea de sine este leitmotivul filmului documentar de Peter Mamonov, filmat cu ajutorul regizorului Serghei Loban. Un muzician de dans și sărituri pe un ecran larg poate fi urmărit timp de 47 de minute. Operatorul casetei a fost fiul său Ivan Mamonov.

"COLLECTOR PUL"

Regizat de: Alexandru Vartanov

Adolescentul evadează din problemele obișnuite pentru vârsta sa - blestem cu rudele și insultele la școală - în realitate paralelă, unde luptă împotriva „viermilor de lemn” ca „colecționar de gloanțe”. Complotul se bazează pe o piesă de Yuri Klavdiev, în 2006, piesa cu același nume a avut loc la teatrul Praktika. Pentru a face mai ieftin, filmul a fost filmat pe o cameră Canon.

"NOSPHERATE. HORROR NIGHT"

Regizat de: Vladimir Marinichev


În genul de desene animate, regizorul-debutant Vladimir Marinichev abordează tema inepuizabilă a luptei dintre contele Dracula și profesorul Van Helsing. De data aceasta, vampirul viclean intenționează să bea sângele femeilor londoneze. În drum spre Anglia, el se stabilește în corpul funcționarului Jonathan, dar lupta împotriva spiritelor rele din persoana lui Helsing nu doarme. Starea de spirit comedială a filmului este completată de muzica trupei rusești Billy Band.

„Tur de cumpărături“

Regizat de: Mikhail Brashinsky

Complotul se învârte în jurul călătoriei turiștilor ruși în Finlanda, unde se regăsesc în puterea canibalilor de nord și toate evenimentele sunt filmate pe telefonul mobil al protagonistului. Filmul s-a dovedit a fi într-adevăr cu buget redus, au cheltuit doar 60 de mii de dolari pentru filmare și au economisit și salariile lucrătorilor de film: vor primi dobândă pentru profituri.


Maxim Kuzmin, curator al festivalului: "Nivelul general al cinematografilor amatori din ultimii ani a crescut semnificativ. Nu mai are rost să vizionați filme filmate pe un telefon mobil acum, deoarece imaginea celui de-al patrulea iPhone este deja dificil de distins de camerele semi-profesionale. În unele cazuri, acum este destul de dificil de distins, de exemplu, un student amator, deoarece Mark-2 este acum disponibil pentru amândoi, există un sentiment general că afirmațiile amatorilor sunt mai vesele, mai proaspete, au legi și logică mai puțin tradiționale și mai noi și mai oneste, pentru că nu trebuie. Este un lucru cert o oglindă estetică a culturii populare. În planul amatorilor, nu trebuie să lupți pentru premii, producători, bugete etc. În primul rând, să filmezi pentru tine. Ce se va întâmpla într-un an, nu știm cum va fi în cinema, ce va intra în mișcarea festivalului global și rus. Festivalul Megapolis este un spectacol al realizărilor amatorilor. În acest cadru, festivalul va crește. "

IV Festivalul de cinema amator "Megapolis: De la amator la iubit"Centrul numit după Sergey KuryokhinPr. Mijlociu V.O., 9317-18 decembrieBilete: 50 de ruble (gratuit pentru studenți)Eveniment la Look At Me

Urmărește videoclipul: Valaam - Insula Mântuirii (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Divertisment, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult