Interesant

La Moscova, pe 20 mai, va avea loc acțiunea „Noaptea la muzeu”

Pe 20 mai, Moscova va găzdui cea de-a 11-a campanie „Noaptea la muzeu”. Despre aceasta, cu referire la Departamentul de Cultură al orașului raportează TASS. La acesta vor participa peste 200 de muzee, galerii, școli de artă și centre de artă. Vor lucra până seara târziu. Intrarea la muzee în acest moment va fi gratuită.

Anul acesta acțiunea se va desfășura sub sloganul „Timpul descoperirilor”. Grădina Hermitage organizează festivalul educațional Open Lectures, în cadrul căruia ambasadorii muzeelor ​​din Moscova vor susține prelegeri. Va prezenta discursuri ale istoricului de artă și curatorul principal al Centrului pentru avangarda Muzeului Evreilor Andrei Sarabyanov, artistul și curatorul Noului spațiu al Teatrului Națiunilor Vera Martynova, moderator al discuțiilor orașului de la Muzeul Moscovei și jurnalistul Daria Varlamova, fotograful Igor Mukhin, co-organizator al festivalului Polytech Olga Wad, critic de artă curator al proiectului „Experiențe în domeniul audiovizualului” al Centrului de Stat pentru Artă Contemporană Natasha Fuchs și alții.

Acțiunea va include, de asemenea, evenimente ale proiectelor de excursii „Moscova prin ochii unui inginer”, „Plimbarea în jurul Moscovei”, Moscova confortabilă și „Mospeshkom”, care va desfășura 10 tururi gratuite de mers de la Prechistenka la Pokrovka și de la Parcul Sokolniki la Zamoskvorechye.

În cadrul acțiunii, va avea loc în Manege o prelegere despre instalații de sunet, un tur original al uneia dintre expoziții și un concert de muzică contemporană. Observații astronomice vor avea loc la Planetariul de la Moscova, se vor ține cursuri pentru copii la Muzeul Biologic de Stat Timiryazev, iar la Muzeul de Artă Decorativă, Aplicată și Folcloră, toate muzeele creative, concerte și spectacole.

Puteți planifica ruta muzeului dvs. pe site-ul acțiunii, care va fi disponibil pe 12 mai.

Urmărește videoclipul: Locurile sfinte ale Rusiei. Regiunea Tver (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Interesant, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult