Producție

Photobiennale, comicul Deadpool și seria Vinyl a lui Martin Scorsese

Viața din jur a repornit secțiunea clasică numită „Planuri pentru weekend” - acum împreună cu evenimente importante din oraș, vom vorbi aici despre serii noi, filme, cărți și muzică cu care poți trece weekendul. Se dovedește un ghid de divertisment cu drepturi depline la Moscova: pentru cei care intenționează să iasă din casă și pentru cei obișnuiți să nu se ridice de pe canapea.

Unde să merg

Photobiennale 2016

atunci când: 12:00-21:00

în cazul în care: Muzeul de Artă Multimedia

Cost: 250-400 de ruble

În acest an, Photobiennale s-a deschis cu o expoziție a celei de-a 43-a ediții a calendarului Pirelli, care a fost filmat de Annie Leibovitz. Acesta este primul număr fără imagini erotice, dar cu femei care schimbă lumea: Yoko Ono, Patti Smith, Amy Schumer, Serena Williams, Natalya Vodianova și altele. Cu toate acestea, expoziția senzațională din MAMM ocupă doar o sală, dar în toate celelalte nu este mai puțin interesantă. Puteți vedea proiectul foto al lui William Carrick „Fotografii ale Imperiului rus din anii 1860-1870”, o serie albă și albă de fotografii „People and More” de Yan Belinsky, fotografii de Vitaly Komar și Alexander Melamid, un videoclip realizat de Evgeny Granilshchikov și alte câteva exponate.

Teatru "Masca de Aur: Don Giovanni"

În cinematografele rusești din acest an, au loc din nou emisiuni live ale spectacolelor nominalizate la festivalul Măștii de Aur. Pe afiș există trei: opera Don Juan de la Teatrul Academic Perm, baletul Tatyana de la Teatrul Muzical Stanislavsky și piesa de teatru „Dream Minsummer Night’s by P. Fomenko's Studio”. Dacă nu ajungeți la transmisia în direct a lui Don Giovanni de vineri, producția va fi afișată din nou în 27 februarie și 6 martie.

CÂND: 12 februarie, ora 19:00

UNDE: "Formula Cinema Prague"

COST: 600 de ruble

Expoziție "Mistificatorii"

A doua parte a proiectului comun al Centrului de Artă Contemporană și al Galeriei Gary Tatintsian, adunând pe Barbara Krueger, Damien Hirst, Paul McCarthy, Bill Viola și alți artiști pe un singur site. Toate lucrările sunt unite de tema „Misterificarea”: artiștii schimbă formele și culorile obiectelor familiare. Până la 1 martie, Galeria Tatintsian poate vedea cealaltă jumătate a expoziției cu participarea lui Francis Bacon, Carroll Dunham, KAWS, Malcolm Morley și alți artiști.

CÂND: 12:00-21:00

UNDE:Centrul Național de Artă Contemporană

COST: 250 de ruble

Performanță lotică

La Mars Center, continuă o serie de petreceri, la care sunt aduși cei mai ciudați și mai provocatori reprezentanți ai electronicelor de dans. Figura principală la următoarea întâlnire va fi producătorul de la Berlin Lotic, jucând un sumbru nepoliticos și distructiv. Lotic va fi compus din DJ-urile Moscovei Summer Of Haze, Saburov și Jay.

CÂND: 13 februarie, ora 22:00

UNDE:Centrul „Marte”

COST: 800 de ruble

Proiecție de film „Scurte povești de dragoste”

Pentru cei care intenționează să petreacă Ziua Îndrăgostiților la cinema, în acest weekend prezintă o colecție romantică de scurtmetraje despre aventuri de dragoste, încercări, plăceri, suferință și distracție. Programul include filmul francez „Lumea magică”, filmul german „Aproape”, canadianul „Dodger” și alte videoclipuri.

CÂND: 14 februarie, ora 17:00

UNDE:Documentary Film Center, Pioneer și alte cinematografe

COST: 400 de ruble

Concert Slum Village

Grupul de hip-hop subteran Slum Village a fost asamblat în 1988 de trei prieteni - rapperii Baatin, T3 și J Dilla. În ciuda faptului că un singur membru al echipei inițiale a ajuns la Moscova, emoția din jurul concertului a fost atât de mare încât a trebuit să fie transferată în sala mare din clubul Science and Art. Duo T3 și Young RJ vor aduce la Moscova un nou album, „Da!”, Complet înregistrat la muzica inedită a regretatului J Dilla.

CÂND: 14 februarie, ora 19:00

UNDE: Artplay

COST: 1.500-3.000 de ruble

Ce să urmărești

„Fiarele“

animale

uite

Creatorii piesei "Rick and Morty" au lansat o altă serie de animație ușor psihedelică. Complotul se învârte în jurul animalelor și insectelor din New York: șobolanii vorbesc despre dragoste nerecuperată, porumbeii reflectă asupra sexului lor și paturile se confruntă cu o criză de viață de la mijloc.

Front rece

uite

Prima lucrare a fostului critic de film Roman Volobuev de cealaltă parte a baricadelor: povestea filmată în Normandia unui iubit de artist și scriitor, a cărui viață, de altfel, pare a fi invadată accidental de un al treilea superflu. Filmul a fost recent în teatre, dar Amediateka s-a grăbit deja să-l adauge pentru abonații săi.

„Cum să evitați pedeapsa pentru ucidere”

Cum să te îndepărtezi de crimă

uite

Un avocat-profesor îi învață pe elevi elementele de bază ale dreptului și criminalisticii în domeniul ascunderii probelor, dar foarte curând trebuie să aplice aceste cunoștințe în viața de zi cu zi. O serie realizată din guru-ul dramaturgiei contemporane Shonda Rimes. După el, Viola Davis a devenit primul artist negru care a primit cel mai important premiu de televiziune „Emmy” pentru rolul principal din serie, iar ea a prezentat lumii o nouă icoană puternică a femeii. A doua jumătate a noului sezon începe pe 11 februarie.

Beyonce, Coldplay și Bruno Mars la Super Bowl

uite

În noaptea de 8 februarie, Super Bowl a avut loc în SUA, care a adunat în mod tradițional o audiență de miliarde de dolari de pe ecrane. Pe lângă faptul că vă joacă echipele preferate, remorci noi și reclame creative, Super Bowl este renumit pentru spectacolele sale încântătoare de muzicieni. Organizatorii i-au invitat pe Coldplay, Bruno Mars și Beyoncé la meciul aniversar. Spectacolul a fost discutat încă câteva zile: fiecare a fost grandios în sine, iar la final Beyonce și Bruno Mars au aranjat o luptă de dans între ei.

„Despre iubire”

uite

Anna Melikyan, maestrul poveștilor umane de cameră, a realizat pentru prima dată un film cu un întuneric întreg de stele - trailerul demonstrează deja absența completă a unor persoane puțin cunoscute. Renata Litvinova, Evgeny Tsyganov, Julia Snigir, Alexandra Bortich, Ravshan Kurkova și chiar Vladimir Mashkov însuși în mai multe romane împletite descifrează cel mai important cuvânt de pe pământ pentru privitor. Potrivit tuturor celor care sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților.

Ce să asculți

Tyler, Creatorul - Perfect

privește și ascultă

Vara trecută, Tyler Okkuma, în vârstă de 24 de ani, cunoscut de asemenea, Tyler, Creatorul, unul dintre cei mai populari tineri rapperi și doar un bătăuș a adus la Moscova un al treilea album extrem de energic, "Cherry Bomb". Piesa „Perfect”, care a fost lansată la începutul săptămânii, a devenit al doilea single în sprijinul studioului. Trebuie să-l vedeți, doar dacă Tyler este acoperit cu fluturi vii și, prin urmare, arată neobișnuit de calm.

Lana Del Rey - Freak

să vegheze

Noul videoclip Lana Del Rey pentru o melodie din albumul de anul trecut „Luni de miere”. Clipul durează de vârste, nu se întâmplă nimic decisiv în el: Del Rey petrece primele cinci minute în euforie halucinogenă cu muzicianul părintele John Misty, iar restul timpului fetele frumoase înoată măsurate sub apă sub lumina lunii lui Claude Debussy.

ONUKA - Vidlik

Pentru a cumpăra

Noul mini-album al proiectului electronic ucrainean ONUKA - Vidlik - este format din cinci piese înregistrate în limba ucraineană și engleză. În plus față de bandura, trembits și jigsaws deja familiare grupului, puteți auzi cymbals, lyre și thereminvox pe noul material. Potrivit solistei Nata Zhizhchenko, dezastrul de la Cernobîl și impactul acestuia asupra vieții Ucrainei și a țărilor înconjurătoare au servit ca sursă de inspirație pentru album.

Ce să citești

Mario Vargas Llosa"Erou umil"

Pentru a cumpăra

Un nou roman al clasicului peruan și laureatul Nobel Mario Vargas Llosa „Eroul modest” apare în sfârșit într-o traducere rusă. Această carte are două povești paralele. Se vorbește despre cum un om de afaceri încearcă singur să reziste la șantajul mai multor infractori. Al doilea este dedicat unui om de afaceri de succes care, la bătrânețe, își dă seama că a crescut fii plini de viață, care vor doar bani de la el.

Gregory David Roberts „Umbra muntelui”

citit

Bookmate are o continuare a romanului Shantaram, un bestseller la nivel mondial care a făcut odată un mare tam-tam. Personajul principal este în continuare același, iar complotul nu se schimbă prea mult: fostul tâlhar Lin scăpat dintr-o închisoare australiană continuă să locuiască în Bombay, falsifică documente, iubește două fete în același timp și ajută locuitorii din mahalalele urbane.

Inna Osinovskaya "Poetica modei"

Pentru a cumpăra

Un nou studiu cultural curios din seria „Biblioteca revistei„ Teoria modei ”, la editura„ OZN ”: om de știință culturală, candidat la științele filozofice Inna Osinovskaya înțelege ce au în comun designerii și vrăjitorii din basme și, de asemenea, din ce constă dicționarul lumii modei.

Benzile desenate "Deadpool distruge Deadpool"

Pentru a cumpăra

Săptămâna aceasta, un film despre Deadpool, un mercenar cu tonuri ascuțite, care nu se teme de nicio rănire, a început în cinematografe - rănile sale se vindecă chiar în fața ochilor noștri. Pentru cei care nu vor avea suficiente imagini, a doua zi a fost adusă în magazinul Chuk și Geek partea finală a trilogiei de benzi desenate, în care Deadpool se luptă cu omologii săi din universuri paralele.

poze: copertă - cadru din seria "Vinil", 1 - MAMM, 2 - HBO, 3 - Tyler, The Creator

text: Katerina Firsova, Ilya Inozemtsev, Nastya Kurgan

Posturi Populare

Categorie Producție, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult