Producție

A patra aniversare a clubului „Știință și Artă”, un film despre Oleg Karavaychuk și un concert pentru pian și clarinet

Filmul "Dark River"

Proiecții de filme

„Ultimul vals”

Filmul este despre Oleg Karavaychuk, un compozitor recluziv care pleacă în ultima sa călătorie în satul de vară Komarovo, unde și-a petrecut toată viața și a scris cea mai mare parte a muzicii sale. Ultima lucrare a lui Karavaychuk a fost valsul "Komarovo". El va suna în film pentru prima dată.


când

9 noiembrie, ora 20:00

unde

MAMM, st. Ostozhenka, 16 ani

Cât de mult

300 de ruble

Mamm-MDF

„Under Lake Lake”, „McQueen”, „Bassoon”

Acum, în fiecare săptămână, în noaptea de vineri spre sâmbătă și de sâmbătă până duminică, acțiunea „Adormită” în cinematograful „Iluzie”. Pentru cei care nu au timp să meargă la cinema după-amiaza, vor arăta trei știri de închiriere la rând. În acest weekend se execută Under Silver Lake, McQueen și Bassoon.


când

9, 10 noiembrie

unde

teatru de film "Iluzie"

Cât de mult

600 de ruble

kassa.rambler

"Râu întunecat"

Proiecția de dramă familială a lui Clio Barnard, ca parte a Festivalului Noului Cinema Britanic - lupta personajului principal cu fantomele din trecut și cu fotografii frumoase ale dealurilor și văilor din pădurile Yorkshire.


când

9 noiembrie, 19:30

unde

„Caro 7 Atrium”

Cât de mult

350 de ruble

coolconnections

DJ Stingray

Petreceri

DJ Stingray 313, SPFDJ

Monterio rave de două zile cu Detroit DJ Stingray 313 în balaclava și Herrensauna, vedeta petrecerii SPFDJ. Muzicienii vor fi susținuți de DJ-uri din Moscova și Sankt Petersburg.


când

10 noiembrie, 23:59 - 11 noiembrie, 12:00

unde

club Aglomerat

Cât de mult

990 de ruble

msk.kassy

"NII-4"

Clubul din Moscova „Știință și Artă” are patru ani. Odesații din grupul Chillera, un trio feminin care cântă rock psihedelic, vor veni la sărbătoare. De asemenea, în program sunt prezentate seturile lui Leonid Lipelis, Artem Ryazanov, Andrei Ramonov și Maxim Panfilov, precum și salutări muzicale ale membrilor „Institutului de Cercetare”: Burago, Low808, Buttechno, Time Crusader, Koyil + Polam, Hmot, O și Sasha Machete.


când

10 noiembrie, 18:00 - 11 noiembrie, ora 06:00

unde

„Știință și artă”

Cât de mult

1.500 de ruble

Nauka-i-Iskusstvo-events.timepad

David Lang / Ultra

Un alt concert al festivalului Sound Up de muzică nouă, cu un program special de David Lang, unul dintre cei mai performanți compozitori americani ai generației postbelice. Lang compune opere și pânze simfonice, muzică de cameră, dar este atras în special de muzica vocală și corală.


când

9 noiembrie, ora 20:00

unde

Fabrică Trekhgornaya, atelier "Speranță"

Cât de mult

2 800 de ruble

soundup.world

Expoziție a Lisa Bobkova „Odată ce am devenit timp”

Expoziții

„Odată ce am devenit timp”

Noua galerie Pink Pong se deschide cu o mare expoziție a artistului de la Peter Lisa Bobkova. Lisa a studiat lucrările metalice la școala din Mukhinsky și niciun singur proiect al ei nu face fără sculpturile complexe din metal pe care le topește din scoici. Aici sculpturile vor completa foile grafice cu linii repetate și instalații despre diferitele stări de timp pe care artistul, a spus ea, încearcă să le repare în lucrările sale.


când

până pe 29 noiembrie

unde

Trubnikovsky per., 22, p. 2

Cât de mult

intrare gratuită

pinkpong

Muzeul Evreiesc în vârstă de șase ani

În onoarea zilei de naștere, oaspeții sunt invitați să facă excursii, o prezentare pe „Hărțile arhitecturii de avangardă: garajul Bakhmetievski și în jurul său”, o discuție publică despre avangarda rusă cu critici celebri și critici de artă și o performanță. Vacanța se încheie cu un concert al grupului „Cel mai mare număr prim”. Intrarea în muzeu în această zi va fi gratuită, prin înregistrare prealabilă.


când

11 noiembrie, 12: 00-23: 00

unde

Muzeul Evreilor și Centrul de Toleranță

Cât de mult

intrare de înregistrare

muzeu evreu

Muzeul Fantomei, Mikhail Maximov și Yegor Rogalev în „Fabrica”

Trei noi expoziții la Centrul pentru Proprietăți Industriale. Muzeul Fantoma este o instalație comună a membrilor consiliului de expertiză din proiectul de artă al Premiului Tretyakov. Instalarea este motivarea artiștilor cu privire la necesitatea instituțiilor de artă în lumea modernă și dacă pot fi înlocuite. Expoziția lui Mikhail Maximov „Extragerea umanității” - despre „prezența umană pe obiecte publice”. În prima sa parte, se folosesc bancnote, monede și mânere de ușă, din care se curăță transpirația și murdăria: „Astfel, artistul colectează material, pigment uman pentru crearea de picturi de perete și completează complet spațiul expozițional cu acestea”. A doua parte este cea audio: „Autorul conectează senzorii piezoelectrici la comunicațiile hidro și de ventilație ale fabricii, astfel încât orice mișcare de apă și aer curge în procesul activității sale normale în timp real se reflectă în spațiul expozițional, amplificat prin sistemele audio." Lucrările grafice ale lui Yegor Rogalev vor fi prezentate ca parte a expoziției sale Body Copyleft, dedicată modelelor hibride și mutante ale corpului și genului, precum și relației dintre corp și tehnologie.


când

din 8 noiembrie

unde

CIT „Fabrica”

Cât de mult

gratuit

fabrikacci

Evgeny Antufiev. „Când arta devine parte a peisajului”

Antufiev este unul dintre cei mai cunoscuți artiști contemporani ruși acum. Expoziția din atelierul lui Konenkov este a doua parte a proiectului „Când arta devine parte a peisajului”. Prima parte a fost deschisă la Muzeul de Arheologie din Palermo. Acolo, lucrările lui Antufiev au fost expuse alături de lucrările grecilor, fenicienilor și etruscii. În partea a doua, la Moscova, sunt comparate cu lucrările necunoscute ale sculptorului sovietic Serghei Konenkov. Deci au ceva în comun cu tradițiile sculpturii monumentale sovietice. Prin urmare, pe lângă lucrările lui Eugeniu însuși, expunerile vor fi completate de lucrările lui Mikhail Shemyakin, Alexander Burganov, Ernst Neizvestny și Evgeny Vuchetich.


când

din 9 noiembrie

unde

atelier Konenkova

Cât de mult

80 de ruble

mmoma

„Fulger de vară“

Concerte

„Fulger de vară“

Trupa punk din Moscova-Minsk și-a lansat primul disc în ianuarie 2016 și a devenit aproape imediat unul dintre cele mai populare grupuri de concerte din oraș: foarte mulți s-au recunoscut în aceste melodii despre alcoolismul beat și despre facilitățile și problemele aferente. Grupul a avut nevoie de aproape trei ani pentru a înregistra primul album complet, și nu în zadar. În piesa șocantă „În casa de bătrâni” de la primul mini-album, a fost vorba doar de „tricoul„ Kisha ”, dar acum„ Zarnitsa ”susține că este la egalitate cu acest grup - cel puțin în ceea ce privește flirul pentru hituri.


când

10 octombrie

unde

"Pluto"

Cât de mult

de la 350 de ruble

vk

„Răbdare” și „Hadn Dadn”

Grupul „Synty-pop” „Patience” prezintă primul său album - „Polyamorphism”: șapte cântece inteligente și verbose, scrise în numele nevrotului urban. Actul de deschidere este un grup bun de Hadn Dadn.


când

9 octombrie

unde

"Pluto"

Cât de mult

de la 300 de ruble

facebook

Și multe altele

"Swap primul copil"

Nu acceptăm ideea ciudată de a împărți schimburile între băieți și fete din motive evidente, dar persoane de orice gen pot participa la eveniment. Hainele de schimb vor fi fashioniste din Moscova care trăiesc pe Kitay Gorod. Adu-ți pantalonii; unisex nu a fost anulat. În aceeași zi, o altă schimbare va avea loc în Pine and Linden - o schimbare interioară. Organizatorii cer să aducă bucate (nu sparte), papetărie, ghivece de flori și alte lucruri mici.


când

11 noiembrie, ora 15:00

unde

„Pentru Chile - 2” pe Basmannaya

Cât de mult

intrare gratuită

facebook

"Concert în întuneric. Pian și clarinet"

Un concert de o oră și jumătate cu un pian și clarinet în amurgul unui muzeu închis este o ocazie minunată pentru a te îndepărta de realitatea de zi cu zi. În cadrul concertului, sunetul va suna: „Epitaful pentru clarinet și pian” al lui Roland Leistner-Mayer va fi interpretat pentru prima dată.


când

11 noiembrie, 19: 30-21: 00

unde

"Centrul de Arte. Moscova"

Cât de mult

intrare de înregistrare

artcentremoscow.timepad

Puterea vinilului

Sezonul toamnă-iarnă al piețelor de vinil cu vânzători privați, DJ și colecționari din ambele capitale. Participanții vor prezenta înregistrări, atribute și diverse accesorii pe piață.


când

11 noiembrie, ora 13:00

unde

Powerhouse

Cât de mult

intrare gratuită

facebook


Text: Nastya Makosta, Lev Levchenko

poze: husa, 2 - George Nebieridze / Poly, 1 - CoolConnections, 3 - Pinkpong, 4 - Zarnitsa, 5 - Forța vinilului

Urmărește videoclipul: Aniversarea a 65 de ani a Clubului Sportiv Dinamo. Pentru istorie! HD (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Producție, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult