Interesant

Târguri de Anul Nou, lecturi de Crăciun și o expoziție de păpuși

Expoziție de păpuși în Gostiny Dvor

atunci când: 16-18 decembrie

în cazul în care: Gostiny Dvor, st. Ilinka, 4

Începând de astăzi, în Gostiny Dvor se pot vedea o varietate de păpuși și jucării handmade din întreaga lume. Vizitatorii nu numai că se vor bucura de expunere, dar vor avea ocazia să cumpere păpuși de colecție, urși, decorațiuni de Crăciun și multe altele.


„Târgul zăpezii” în Grădina Hermitage

atunci când: 17-30 decembrie

în cazul în care: Grădina „Hermitage”, st. Rândul de trăsură, 3

Maratonul de Anul Nou merge la linia de sosire. Acest weekend va câștiga o mulțime de târguri de Anul Nou. Una dintre ele se află în Grădina Hermitage. Pe lângă cadouri, aici puteți cumpăra un brad de Crăciun sau pin, jucării și haine. Intrarea este gratuită.


Piața de Anul Nou la fabrica de design Flacon

atunci când: 17-18 decembrie

în cazul în care: fabrica de proiectare "Flacon", st. Bolshaya Novodmitrovskaya, 36 de ani

Următoarea piață de Crăciun va avea loc în weekend la „Sticla”. Aici puteți cumpăra cadouri din diferite țări din Europa, Africa și America, haine de design, accesorii și bijuterii. Programul include animație pentru copii, cursuri de master și o întâlnire cu Moș Crăciun.


„Orașul proiectanților” din CC „Moskvich”

atunci când: 17-18 decembrie

în cazul în care: KC Moskvich, Volgogradsky Prospect, 46/16

O bibliotecă de jocuri unde te poți juca cu cei mai interesanți designeri din lume: magnetice, matematice, zoologice, muzicale și multe altele. Jocurile sunt destinate copiilor de peste trei ani, dar dacă veniți cu un bebeluș, va fi și divertisment pentru el într-o zonă separată.


„Lecturi de Crăciun” la Kuntsevo Plaza

atunci când: 18 decembrie

în cazul în care: Centrul comercial "Kuntsevo Plaza", st. Yartsevskaya, 19

Duminică, centrul comercial Kuntsevo Plaza va deschide o sală de conferințe confortabilă, cu decorațiuni de Anul Nou. Poveștile pentru copii vor fi citite de Nikolai Drozdov, Elizabeth Boyarskaya și Sergey Belogolovtsev. Pe 18 decembrie sunt planificate „12 luni” și „Cenușăreasa”. De asemenea, lecturile vor avea loc pe 25 decembrie și pe 6 ianuarie. Intrarea la eveniment este gratuită.

Posturi Populare

Categorie Interesant, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult