Interesant

Picnic SelfMamaDay City, Zilele Cinema la „Scooter” și Școala de profesii creative din TsDM

Picnic SelfMamaDay City în Parcul Tagansky

atunci când: 6 august, 10: 00-19: 30

în cazul în care: Str. Taganskaya, 40-42

SelfMamaDay este un festival de familie plin de viață în care vă puteți relaxa, reporni și încerca ceva nou. Programul include cursuri de yoga pentru mame, curse de fani pentru copii și curse de relay pentru familii, ateliere de creație, căutări fascinante, o piață de bunuri pentru mame și copii, o cantină mare de mâncare și muzică live. Pentru a ajunge la fest, trebuie să vă înregistrați pe site.


Zilele filmului la scuter

atunci când: 5-6 august, 14.00 - 19.00

în cazul în care:Str. Malaya Ordynka, 13, p. 3

Sâmbătă și duminică, editura „Scooter” va arăta filme pe cărțile preferate pentru copii. Programul include Trei tâlhari, Bunicul meu a fost o cireșă, Peerless Mr. Fox și alte câteva filme. Programul poate fi găsit pe site-ul web, un bilet costă 100 de ruble.


Ateliere la Școala de profesii creative

atunci când: 5 și 6 august, 11: 00-14: 00 și 15: 00-18: 00

în cazul în care: Teatralny pr., 5/1

„Ateliere de design” și Magazinul central pentru copii de la Lubyanka vor organiza două ateliere la sfârșit de săptămână: „Design de modă” și „Ilustrație și sculptură”. La început, copiilor li se va spune ce sunt modelarea și schița și li se va oferi șansa de a lucra cu echipamente profesionale de cusut; pe a doua, li se va învăța cum să construiască o compoziție, să lucreze cu volumul și forma și să aleagă culorile potrivite pentru ilustrare.

Programul cursurilor de master este pe site.

Posturi Populare

Categorie Interesant, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult