Experiment

Redactorii din Viața din jur aleg cele mai bune bomboane „Moscova”

În urmă cu doi ani, Departamentul pentru Comerț și Servicii al orașului Moscova a organizat o competiție pentru crearea unui simbol gastronomic al capitalei - tortul din Moscova, a cărui câștigătoare a fost nuca cu tort cu lapte condensat. În această vară, a fost anunțată o nouă competiție, acum pentru dezvoltarea dulciurilor, care va fi numită și „Moscova”. O nouă dulce simbolică va fi selectată de un juriu de experți și va apărea pe rafturi deja de Ziua Orașului.
Redactorii din Life împreună cu chocolatierul Elena Ovsyannikova și Regina Paevskaya au testat bomboanele finale și și-au transmis verdictul.

fotografii

Lyudmila Andreeva

Elena Ovsyannikova

chocolatier, fondatorul laboratorului de ciocolată Chocola

Regina Paevskaya

master chocolatier conducând clase de master

Lena Konchalovskaya

redactor de secțiuni alimentare

Dasha Skrebtsova

proiectantul

Alik Kemalov

producător de social media

„Fidelitate la calitate” din fabrică

Elena Ovsyannikova: În opinia mea, aceasta este cea mai originală bomboane. În formă, seamănă cu cupola multicoloră a Catedralei Sf. Vasile. Aceasta, apropo, este singura bomboană dintre toți concurenții, în designul căreia există simbolismul Moscovei. Dar umplerea bomboanelor pierde vizibil în aparență.

Dasha Skrebtsova: Această bomboană este bună, combinația dintre soft și crocant este întotdeauna o opțiune câștig-câștig. Ei bine, în aparență, aceste dulciuri sunt cele mai drăguțe.

Regina Paevskaya: A folosit un mod la modă de glazură a dulciurilor, este plăcut, Frank Haasnut, un ciocolat olandez, a venit cu această metodă. În această bomboană există o ciocolată bună albă fără aromă de vanilie și o umplutură blândă pe bază de pralină de migdale, cu adăugarea de nuci de mărime medie și firimituri de waffle. La baza bomboanelor se află caramelul cu aceleași nuci. Bomboanele sunt gustoase, dulci, dar nu înfundate, iar nucile se croiesc foarte bine pe dinți.

"Konfael"

Elena Ovsyannikova: Și aici este cea mai delicioasă bomboană a tuturor participanților la competiție. Trufe a la handmade, foarte tandre și delicioase. Singurul lucru este că producătorul trebuie să vină cu un pachet mai original, cu ambalajul standard de aur de astăzi aș trece pe lângă o astfel de bomboană fără ezitare.

Lena Konchalovskaya: Cel mai mult mi-a plăcut această bomboană. Este moderat dulce, cu o umplutură blândă, presărată cu cacao, ceea ce conferă o amărăciune plăcută. Dar, după părerea mea, este puțin ciudat dacă bomboanele de la Moscova în sine sunt trufe.

Alik Kemalov: Nu a fost ușor să se stabilească câștigătorul, deoarece un gust a fost suprapus altuia, dar printre toate aceste nebunii de zahăr, aceste bomboane aurii scufundate în suflet. În primul rând, îmi plac trufele, care au fost.

În al doilea rând, nu erau direct zahăr, ci un pic de amărăciune. În total, acesta este câștigătorul meu personal.

"Lamzur"

Elena Ovsyannikova: Poate, aș adăuga această opțiune în primele trei. Bomboane delicioase, cu ganache de ciocolată închisă și un strat tare crocant. Mi-a plăcut. O combinație armonioasă, numai personal pentru gustul meu nu există suficientă nucă întreagă.

Alik Kemalov: Aceste dulciuri mi s-au părut prea uscate, după care am vrut să beau aproximativ un litru de apă, deși poate acest lucru se datorează și faptului că cantitatea totală de zahăr din sânge scade la scară după experiment.

Regina Paevskaya: Aici, umplutura este similară cu ganache, aromată cu alcool. În jurul umpluturii se află o capsulă de napolitane-caramel, iar toate acestea sunt acoperite cu ciocolată. O idee interesantă pentru texturi: în primul rând, ciocolata se topește, vafa se zdrobeste ușor, apare o umplutură moale, după o secundă apare o aromă ușoară de alcool, iar la sfârșit un caramel moale.

Fabrică de cofetărie Voronezh

Elena Ovsyannikova: Bomboanele sunt, de asemenea, frumoase în sine - negru cu dungi roz, în interior - umplutură de caramel și nuci. În esență, o combinație câștig-câștig. În mod ideal, adăugați un alt alun întreg în interior, aproape ca o bomboană Toffifee, doar mai ușor și în ciocolată. Singurul lucru este că ambalajul roșu aprins este ușor discordant cu culorile negru și roz ale bomboanelor în sine.

Lena Konchalovskaya: Această bomboană se află pe locul doi după trufa, dar, în concept, atrage mai mult bomboanele orașului. Dar ambalajul este plictisitor, un fel de buzunar.

OJSC "Octombrie Roșu"

Elena Ovsyannikova: Aceste dulciuri cu un strat de jeleu de fructe și suflă albă. Armoniu, dar stratul de jeleu este prea chimic pentru gustul meu.

Lena Konchalovskaya: Aceasta este cu siguranță cea mai proastă bomboană disponibilă. Souffle and jelly - ce ar putea fi mai sovietic?

Regina Paevskaya: Există o umplutură dublă: fructe de pădure (se pare cireș) jeleu și sufle sunt acoperite cu ciocolată închisă și decorate cu dungi roz închis. Din nou interesant în textură, dar pentru gust, după părerea mea, inferior celor anterioare. Jeleul are o aromă prea strălucitoare, iar suflul este aproape lipsit de gust.

Fabrică de cofetărie „TAKF”

Elena Ovsyannikova: O bomboană pătrată dulce cu ciocolată cu lapte. Într-un pachet elegant. Stratul de sus este turrón de fructe, partea de jos este de alun cu caramel. Bomboane drăguțe, iubitorii de baruri Snickers ar trebui să le placă, dar este greu să-l numim bomboane Moscova.

Lena Konchalovskaya: Această bomboană este cu adevărat gustoasă, dar foarte dulce, deci reduce maxilarul. Orașul nu trage bomboane.

Dasha Skrebtsova: Cel mai mult mi-a plăcut acest „Snickers” de căpșuni. Dacă Snickers și căpșunul Lăptiș Vei ar fi avut un copil, ar fi gustat așa. Mulți nu le-a plăcut faptul că este prea dulce, dar bomboanele sunt mici și mi se pare că acest lucru este destul de normal.

„Frontul gurii”

Elena Ovsyannikova: O suflă de turnare perfect obișnuită. În ciuda faptului că bomboanele au două straturi, cel inferior este chiar cu nuci, gustul general este complet plat și neinteresant. Iar designul este foarte plictisitor.

Alik Kemalov: Îmi place acest tip de bomboane, dar aici creatorii nu au reușit să aibă aproape toate. Și este foarte trist.

Regina Paevskaya: Bomboane glazurate cu ciocolată, umplutură dublă de suflete plus suflă cu nuci. Bomboanele nu sunt prea dulci, suflul este foarte fraged, se topește în gură. Iubitorii de bomboane „lapte de pasăre” îi vor plăcea cu siguranță, și încă un plus - are dimensiuni mai mari decât versiunea clasică.

Fabrica de cofetarie Penza

Elena Ovsyannikova: Bomboane frumoase, elegante, cu două straturi pentru un amator. Cei care iubesc turlele îi vor plăcea probabil, dar nimic original.

Lena Konchalovskaya: Mi-a plăcut cel mai mult această bomboană din punct de vedere vizual, are o formă răcoroasă, este plăcut să-l despachetez, dar nu are nimic special, masa slabă a umpluturii și zumzetul complet neinteresant de ciocolată.

Regina Paevskaya: Umplutură dublă, turrón moale alb, similar cu Calea Lactee, dar cu gustul copilăriei sovietice, caramel cu nuci mici în ciocolată cu lapte. Bomboane gustoase, inteligibile și satisfăcătoare.

Preocuparea cofetăriei „Babaevski”

Elena Ovsyannikova: Dacă puteți argumenta, alegeți un câștigător, atunci nu am nicio îndoială cu privire la linia de jos a acestui rating - aceasta este ea. Ambalaje frumoase, dar bomboanele în sine sunt complet lipsite de gust. Nu aș cumpăra niciodată o astfel de bomboană în viața mea.


Rezultate

În unanimitate, editorii și ciocolatarii nu au putut alege un câștigător. Cei trei lideri au inclus fabrici de bomboane „Konfael”, „Fidelitate la calitate” și „TAKF”. Dar majoritatea celor care au participat la experiment au fost de acord cu cel mai rău caz: ultimul loc a fost luat de fabrica de bomboane „Octombrie Roșu”.

Urmărește videoclipul: Cătălin Oprișan vs. viața la bloc! Care sunt cele mai mari probleme ale lui (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Experiment, Articolul Următor

Galeria „11.12” deschide o expoziție a lui Matthias Zimmermann
Divertisment

Galeria „11.12” deschide o expoziție a lui Matthias Zimmermann

Matthias Zimmerman este un artist elvețian care combină activ pictura și prelucrarea digitală în lucrările sale. La începutul carierei sale, el a compus muzică simfonică, astfel că acum multe dintre picturile sale au o structură compozițională muzicală: o corelație excesivă de culoare și formă. „Modele lumi” este o serie de peisaje 3D specifice, construcții spațiale, în care Modelul este unitatea figurativă.
Citeşte Mai Mult
Ghid pentru Festivalul de Film de la Moscova: 10 filme
Divertisment

Ghid pentru Festivalul de Film de la Moscova: 10 filme

Festivalul Internațional de Film de la Moscova, care se va desfășura în perioada 21-30 iunie, a încetat de mult să mai revendice importanța mondială, dar în viața culturală a orășenilor încă mai joacă un rol semnificativ. Abundența retrospectivelor și a programelor speciale compensează, de fapt, lipsa unui Muzeu de Cinema funcțional în mod normal: când, de exemplu, vezi în original filmul lui Alexander Korda „Rembrandt” din 1936 - un regizor al cărui nume nu este numit accidental premiul pentru cel mai bun film britanic al anului pentru premiul BAFTA.
Citeşte Mai Mult
O zi la plajă în fotografii de Instagram
Divertisment

O zi la plajă în fotografii de Instagram

În timp ce „vara indiană” vă așteaptă, încercăm să vă înveselim cu o colecție personalizată de fotografii Instagram ai căror autori petrec această zi pe plajă. #beachday 4uca deapetersen 11thfloor ameeeeieie baker_4life ademozkurt d4ni3lc daily_collyrium daniellajooste flexible_3 drswidah danielarastrillo mutavia edwardkb garbagegremlin gigi0neida61 ievushi gcc89 jeajir6 janeway779 isabelglez jennifermarinanicole jordi_boy101 lankyman likaswocke mary_rchw monjorge ninjarod ninjarod ninjarod flemro polymerlovemamone rucathecorgi papercranecreative ninjarod russianbear42 scilista sedona_makai shany_lynx shortyshep sir_ric tanyalove65 sweets_420_ thriftytabss themissedmiss thegermangirl42 timinnka troybrosnan ugecorbett veronaalove cobhoncob14
Citeşte Mai Mult