Interesant

Forumul „Practici de restaurant” va avea loc la Moscova

În perioada 4 - 6 martie, cafeneaua Ragout 2.0 de pe Olympic Avenue va găzdui primul forum rus-ucrainean „Restaurant Practices”, care va reuni profesioniști în afaceri din restaurante. Forumul are doar un an, ultima oară când a avut loc la Kiev, iar vorbitori din Moscova și Ucraina au vorbit la el. De această dată, creatorii Igor Sukhomlin și Aurora Ogorodnik au decis să o dețină la Moscova.

Prelegerile la Moscova Restaurant Practices vor fi susținute de Alexei Zimin (Ragout), Dmitry Levitsky (Hurma Management Group), Isaac Correa (Iconfood), William Lamberti (Uilliam's), Aram Mnatsakanov (Familia Probka), Anna Tsfasman (DoubleB Coffee & Tea), Alex Gisak (Wokker) și alții. Vorbitorii vor vorbi despre complexitatea demararii unei afaceri, întreținerea restaurantelor, tendințele gastronomice, utilizarea produselor locale și metode eficiente de promovare.

În doar trei zile de pe forum vor vorbi treisprezece restauratori, bucătari și alți reprezentanți ai industriei restaurantelor. Vă puteți înregistra pe site-ul oficial al Restaurant Practices.

Igor Sukhomlin

co-organizator al forumului "Restaurant Practices"

 

Anul forumului. El a extins granițele. Nu este vorba doar de ruși și ucraineni. Avem invitați din Franța, Estonia, Moldova și Georgia. Și acesta este doar începutul. Sarcini - pentru a echipa restauratorii 2.0 cu noi cunoștințe și a le inspira. Prezentați-vă reciproc. Drept urmare, noi proiecte de restaurant și oameni fericiți. De ce la Moscova? În primul rând, iubesc Moscova. În al doilea rând, nivelul de dezvoltare a afacerii restaurantelor este evident mai mare decât în ​​țările vecine, vorbitori interesanți, ascultători inteligenți. În al treilea rând, piața este capabilă. Este o plăcere să lupți cu jucători mari. „Practici de restaurant” va avea loc de două ori pe an (primăvara și toamna), al doilea proiect al nostru - „RestoCamp” - de asemenea de două ori pe an (iarna și vara).

Urmărește videoclipul: JFK Assassination Conspiracy Theories: John F. Kennedy Facts, Photos, Timeline, Books, Articles (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Interesant, Articolul Următor

Galeria „11.12” deschide o expoziție a lui Matthias Zimmermann
Divertisment

Galeria „11.12” deschide o expoziție a lui Matthias Zimmermann

Matthias Zimmerman este un artist elvețian care combină activ pictura și prelucrarea digitală în lucrările sale. La începutul carierei sale, el a compus muzică simfonică, astfel că acum multe dintre picturile sale au o structură compozițională muzicală: o corelație excesivă de culoare și formă. „Modele lumi” este o serie de peisaje 3D specifice, construcții spațiale, în care Modelul este unitatea figurativă.
Citeşte Mai Mult
Ghid pentru Festivalul de Film de la Moscova: 10 filme
Divertisment

Ghid pentru Festivalul de Film de la Moscova: 10 filme

Festivalul Internațional de Film de la Moscova, care se va desfășura în perioada 21-30 iunie, a încetat de mult să mai revendice importanța mondială, dar în viața culturală a orășenilor încă mai joacă un rol semnificativ. Abundența retrospectivelor și a programelor speciale compensează, de fapt, lipsa unui Muzeu de Cinema funcțional în mod normal: când, de exemplu, vezi în original filmul lui Alexander Korda „Rembrandt” din 1936 - un regizor al cărui nume nu este numit accidental premiul pentru cel mai bun film britanic al anului pentru premiul BAFTA.
Citeşte Mai Mult
O zi la plajă în fotografii de Instagram
Divertisment

O zi la plajă în fotografii de Instagram

În timp ce „vara indiană” vă așteaptă, încercăm să vă înveselim cu o colecție personalizată de fotografii Instagram ai căror autori petrec această zi pe plajă. #beachday 4uca deapetersen 11thfloor ameeeeieie baker_4life ademozkurt d4ni3lc daily_collyrium daniellajooste flexible_3 drswidah danielarastrillo mutavia edwardkb garbagegremlin gigi0neida61 ievushi gcc89 jeajir6 janeway779 isabelglez jennifermarinanicole jordi_boy101 lankyman likaswocke mary_rchw monjorge ninjarod ninjarod ninjarod flemro polymerlovemamone rucathecorgi papercranecreative ninjarod russianbear42 scilista sedona_makai shany_lynx shortyshep sir_ric tanyalove65 sweets_420_ thriftytabss themissedmiss thegermangirl42 timinnka troybrosnan ugecorbett veronaalove cobhoncob14
Citeşte Mai Mult