Interesant

Toate proprii: „Uzbeki” pe Sennaya

Într-un oraș mare există întotdeauna un loc pentru unități autentice, unde, pe de o parte, este „ciudat”, dar gustos și ieftin. Nu se află pe traseele turistice și, știind despre ele, te poți considera local. Găsiți-le ajută cuvântul gurii sau al prietenilor. Viața din jur continuă rubrica „Totul propriu”, unde orășenii arată editorilor astfel de locuri. În noul număr - cafeneaua uzbekă „Mantoux Hona”, care se adresează marketerului de internet Fedya Schneider.

Cafenea „Mantoux Hona”

Moskovsky prospekt, casa 12 (în curte)

Orele de deschidere: 09: 00-21: 00

Fedya Schneider

Internet Marketer la NCA

Prietenii care vizitează deseori piața mi-au povestit despre acest loc și de foarte mult timp l-am căutat în galaxia cramei malefice din Haymarket. Găsirea cu adevărat nu este ușor: ar trebui să vă concentrați pe Sportmaster pe Moskovsky Prospekt. Intrați în următorul arc, mergeți direct înainte, apoi porniți pe a doua stradă mică spre dreapta - în curte va fi un semn roșu „Mantoux On. Hot Mantes”.

Mâncare și băutură

Inițial, motivația pentru a merge aici a fost samsa - o plăcintă cu carne uzbekă. Dar s-a dovedit că manti sunt excelenți aici. Meniul este mic, are puțin mai puțin de 15 feluri de mâncare și este chiar fain. Acum merg cel puțin o dată pe lună când vreau să am o masă satisfăcătoare și gustoasă, dar nu sunt bani.

Uneori, puteți lua acasă samsa și pâine proaspătă pita, chiar de la cuptor. Ceaiul este obișnuit, preparat, dar servit în castroane. Aici, în general, toate băuturile sunt servite în castroane.

recomandări

Manty

Samsa

Locul este excelent: puteți mânca foarte copios împreună împreună pentru 250 de ruble, aceasta este o porție uriașă de manti, pilaf și limonadă. Deși instituția, cel mai probabil, nu are certificate, am încredere în calitate: vizitatorii de aici sunt obișnuiți, localnicii se pregătesc pentru localnici, totul se face cu toată inima.Proprietarii și personalul

Nu știu nimic despre proprietari, dar aceiași oameni lucrează aici - o femeie și un bărbat în vârstă, Uzbeks. Sunt liniștite, modeste, dar prietenoase. Iar atmosfera unității este foarte sinceră: personalul vă tratează ca oaspeți. Cumva am reușit să vorbesc puțin cu chelnerița. Nimic specific, dar a fost frumos.

Vizitatori

Oaspeții acestui loc sunt lucrători de piață, cei mai adesea provin din Asia Centrală. Aici puteți întâlni atât Uzbeks în vârstă, cât și Tadj-Jocks. Ei vin doar, mănâncă liniștiți și pleacă. Ora de vârf se întâmplă atunci când oamenii pleacă de la serviciu. În acest caz, instituția nu este aglomerată și, în ciuda faptului că există doar patru mese, veți găsi întotdeauna un scaun. Cultura este diferită: nimeni nu se teme să stea la o masă ocupată deja de cineva, dacă există o astfel de oportunitate.

Manti (2 bucăți) - 50 ruble Pilaf cu vită - 80 ruble

Extracte din meniu

Manti (4 buc.)
100 de ruble

Pilaf cu vită
80 de ruble

Șurpa cu vită
80 de ruble

limonadă
30 de ruble

Ceai în ceainic
20 de ruble

Tort plat
20 de ruble

Dacă doriți să vă împărtășiți locul cu editorii și să deveniți eroul coloanei, trimiteți un e-mail la [email protected], marcat „Totul dvs.”.

Foto: Vasily Yonga

Urmărește videoclipul: Garsonieră cu toate condițiile proprii,etajul 3 din 7,Nunta,Botanica. (Martie 2020).

Posturi Populare

Categorie Interesant, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult