Interesant

În clădirea cafenelei "Perinnye Ryad" "Pyan-se" a început să funcționeze

Cafeneaua Pyan-se, primul restaurant din Sankt Petersburg inventat la Vladivostok, unde popularele gustări coreene Pyan-se - burgerii cu aburi sunt umplute, au început să funcționeze în clădirea Perinny Ryad de pe strada Dumskaya. Cu ceva timp în urmă, Life around a vorbit despre Pyans-se din Moscova ca un exemplu de succes al afacerilor mici.

"Pian-se"


adresa: Strada Dumskaya, 4

Timpul de lucru: 10:00-21:00

Pian-se

Clasic -200 de ruble

Kimchi -250 de ruble

Cu somon - 200 de ruble

Vegetarian - 150 de ruble

Istoric: Lanțul a apărut în Vladivostok (punctul este aproape la fel de popular acolo ca în Coreea), a ajuns la Moscova în 2014, iar după ce au participat la Festivalul May Street Food la Muzeul Artei Street, fondatorii au deschis un punct de marcă pe strada Dumskaya.

Mâncare și băutură: Meniul include chifle cu kimchi și carne (250 de ruble), cu carne de porc și vită (200 de ruble), cu somon (200 de ruble), precum și o variantă vegetariană cu legume (150 de ruble). Puteți comanda băuturi coreene „Milkis” (50 ruble), apă de nucă de cocos (150 ruble) și cafea (70-150 ruble).

poze: "Pian-se"

Posturi Populare

Categorie Interesant, Articolul Următor

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates
Interesant

Pe Malaya Bronnaya, s-a deschis o cafenea pop-up Soupmates

La Moscova s-a deschis o cafenea pop-up a unui proiect gastronomic de supe shake în pahare de Soupmates. Prima instituție sub acest semn a început să lucreze la Malaya Bronnaya, casa 28 - în interiorul magazinului „Mai mult”. Publicarea Soupmates. În timp ce cafeneaua a fost lansată în modul test, care va dura aproximativ două săptămâni. Așa cum a declarat Tatyana Oleshkevich, creatoarea Soupmates, despre Life around, în acest timp instituția va aprecia fluxul de vizitatori și va alege cea mai populară mărime a porțiunii.
Citeşte Mai Mult
Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT
Interesant

Punct de basculare. Sergey Dmitriev (GameChangers): De la Siemens - la educația IT

Sergey DMITRIEV Creator de GameChangers dacă această activitate este dificilă, i-a demis pe colegii mei de clasă, care în primii ani ai institutului s-au ocupat de comerțul cu ridicata și apoi instalarea rețelelor de calculatoare. Unul dintre colegii noștri a avut atât de mult gust, încât până în al patrulea an avea deja o companie care dezvolta software de informații geografice.
Citeşte Mai Mult
Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky
Interesant

Studiou într-o clădire mică din perspectiva lui Nevsky

În 1903 a fost construită o clădire minusculă cu un etaj în curtea unei clădiri de apartamente mari de pe Staro-Nevsky și a fost inițial funcționară ca îngrijire. Potrivit legendei, tocmai aici s-a născut compozitorul Vasily Soloviev-Sedoy și a petrecut primii 10 ani ai vieții sale. Tatăl său a lucrat ca consilier în această casă, apoi, devenind principalul menajer al lui Nevsky Prospekt, s-a mutat cu familia într-un apartament spațios de la etajul al treilea.
Citeşte Mai Mult